Jobs logistiek - Supply Chain & Logistics vacatures

Hét jobplatform voor logistiek vacatures & supply chain jobs | Transport job | Ecommerce | Jobs logistiek

Logistiek vacatures │ Het jobplatform voor Logistieke vacatures - Logistiek jobs - Supply Chain & Logistics jobs België - medewerker - transport - aankoop

Nieuwste logistieke jobs

Logistiek vacatures │ Het jobplatform voor Logistieke vacatures - Logistiek jobs - Supply Chain & Logistics jobs België - medewerker - transport - aankoop

Logistieke vacatures in België

Werkgevers geven aan dat er jaarlijks nog altijd te weinig goed opgeleide logistieke arbeidskrachten, en in het bijzonder vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers maar ook te weinig hoogopgeleide logistieke experten de arbeidsmarkt betreden.

In de vacaturecijfers van VDAB is de nood aan logistics profielen hoog, zowel in het segment van de goederenbehandelaars als bij de transportgerelateerde functies.

Bij de goederenbehandelaars gaat het vooral om: magazijnmedewerkers, heftruckchauffeurs, maar ook beroepen die een hogere kwalificatie vereisen zoals magazijnbeheerders en logistiek verantwoordelijken (knelpuntberoep).

Bij de transportgerelateerde beroepen gaat het zeker om vrachtwagenbestuurders (belangrijk knelpuntberoep) maar ook om hoger gekwalificeerde beroepen, zoals expediteur en dispatcher (eveneens knelpuntberoepen). 

Ongeveer 30% van de loontrekkenden, werkzaam in de logistieke sector zijn 50 jaar of ouder. 

Logistiekvacatures.be is dé niche jobsite voor vacatures in de logistieke sector in België.

Wij beheren ook diverse andere niche jobboards zoals magazijnjobs.beITvacature.bechauffeurjobs.be en techniekerjobs.be

Neem snel een kijkje tussen onze vacatures.

Wat zijn de voordelen voor werkgevers?

Logistiek jobs - Supply Chain & Logistics jobs België - stepstone - jobat - indeed - vdab